Fixx open leather kit
Fixx open leather kit
0 Reviews | Review toevoegen

Fixx Leather Care kit Care kit voor leder. Om het leder te beschermen tegen het indringen van vlekken, behandelen met Leather Protector. Regelmatig reinigen met Leather Cleaner. Bevat: Leather Cleaner

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Geschikt voor
Nubuck (geschuurd), Suède en pilotenleer leder
 
Omschrijving
Vloeibare reiniger voor open leersoorten en een geavanceerd product om open leersoorten te beschermen tegen vlekken op olie-, alcohol-, en waterbasis.
 
Toepassing
Protector & Cleaner verzorgen en beschermen open leersoorten zoals Nubuck, suède en pilotenleer. De Nubuck Protector zorgt voor een onzichtbare luchtdoorlaatbare barrière die de vlekbestendigheid vergroot en de reiniging vergemakkelijkt. De Cleaner & Protector testen op kleurechtheid en bestendigheid van leer is gewenst.
 
Gebruiksaanwijzing
Cleaner: Probeer zoveel mogelijke de vlek met een tissue te absorberen. Pomp wat schuim op de spons. Wrijf zachtjes het schuim in cirkelvormige bewegingen op het leer zodat je een goede reiniging krijgt. Laat het leer drogen en wrijf het leer met de droge spons na/op zodat het fluweel of schrijfeffect weer terug is. Hernieuw de bescherming na reiniging met de Protector: Spuit vanaf 30 cm in overlappende banen het leer gelijkmatig in. Laat na het aanbrengen ongeveer een uur drogen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.