Fixx textile care kit
Fixx textile care kit
0 Reviews | Review toevoegen

Fixx Textile Care Kit, Care kit voor textiel. Textile Protector vormt een onzichtbare luchtdoorlatende barrière die de vlekbestendigheid vergroot en de reiniging vergemakkelijkt. Textile Cleaner is e

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Geschikt voor
Meubelstof en ander textiel. Voor alle stoffen, behalve zijde.
 
Omschrijving
Oxy Stain Remover & Textile Protector voor vlekverwijdering & bescherming van meubelstof. Microvezeldoek voor regelmatige reiniging van de stof.
 
Toepassing
Oxy Stain Remover is de ultieme oplossing voor (kleurstof)vlekken van voedingsmiddelen en dranken (rode wijn, koffie, thee, kerrie, ketchup, etc).  
Textile Protector is een product op waterbasis om meubelstof te beschermen tegen snel indringen en aanhechten van vloeistoffen en vervuiling op olie-, alcohol-, eiwit-, en waterbasis.
 
Gebruiksaanwijzing
Oxy Stain Remover: Spray op de vlek (of dep voorzichtig zonder te wrijven) en nevel uit om geen abrupte overgang van nat naar droog te krijgen (kringen!). Aansluitend laten drogen. Niet wrijven of boenen. Indien de vlek niet helemaal weg is, behandeling herhalen. Als laatste altijd de gehele zitplaats reinigen met de vochtige microdoek om kringen en lokaal kleurverschil te voorkomen..  

Textile Protector: Spuit vanaf circa 40cm afstand in overlappende banen. Maak het textiel vochtig en laat daarna de stof goed drogen. Behandel bij voorkeur voor het slapen gaan. Na 24 is de bescherming optimaal. Kussens één zijde per keer inspuiten.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.