Fixx textile vlekverwijderaar
Fixx textile vlekverwijderaar
0 Reviews | Review toevoegen

Set met Textile Cleaner voor algehele reiniging in combinatie met de microvezelhandschoen. Fabric Organic Remover voor bloedvlekken en Oxy Stain Remover voor (rest)vlekken van rode wijn, koffie, thee,

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 33,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Geschikt voor
Meubelstof, tapijt en andere stoffen
 
Omschrijving
Set met Textile Cleaner voor algehele reiniging in combinatie met de microvezelhandschoen. Fabric Organic Remover voor bloedvlekken en Oxy Stain Remover voor (rest)vlekken van rode wijn, koffie, thee, olie, kruiden en vele andere kleurstofvlekken van voeding en drank.
 
Toepassing
Op alle soorten meubelstof en tapijt met uitzondering van zijde.
 
Gebruiksaanwijzing
Textile Cleaner: Bevochtig de microvezeldoek met de textile cleaner ga met vlakke hand in draaiende cirkelvormige bewegingen over de vlek en ruim over de vlek heen. Werk  van binnen naar buiten en wrijf niet te veel op een plek, liever voorzichtig deppen. Als laatste altijd de gehele zitplaats reinigen met de vochtige microdoek om kringen en lokaal kleurverschil te vorkomen..  
Fabric Organic remover:druppel op de vlek en laat enkele minuten werken. Met witte doek of keukenpapier opdeppen.. behandeling evt. herhalen.
Oxy Stain Remover: Spray over de vlek en laten drogen. Niet wrijven. Behandeling evt. herhalen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.