Woodlock 1L
4 Reviews | Review toevoegen

Extreem matte bescherming voor uw meubelen. Geeft een onbehandelde look met de voordelen van lak

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 18:00 besteld , dezelfde dag nog verstuurd

€ 54,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bestel hier de starterset voor slechts €5,- en ga direct aan de slag.

Het gebruik van natuurlijke materialen en het behouden van een natuurlijke uitstraling van deze materialen worden veelvoudig toegepast in het moderne en contemporary interieur.

Met de toenemende vraag om meubelen en vloeren van onbehandeld hout een onzichtbare en natuurlijke bescherming te geven hebben wij de Woodlock XXtreme Wood Protector ontwikkeld.

Een bescherming met de Woodlock XXtreme Wood Protector is zo minimalistisch mogelijk, supermat en zonder verkleuring. Woodlock XXtreme Wood Protector bewaart de natuurlijke schoonheid van het hout.

Het hout lijkt onbehandeld maar krijgt een stevig slijtvast pantser. De duurzame bescherming is uiterst slijtvast en gemakkelijk in onderhoud, Woodlock XXtreme Wood Protector valt bij gebruik op houten vloeren onder de kwalificatie " Heavy Traffic ".

Woodlock respecteert de uitstraling van hout en is bestand tegen water, vet en alle andere alledaagse
huishoudelijke vervuiling.Korte gebruiksaanwijzing voor gebruik
1] Zorg voor een schone gladde en stofvrije ondergrond.
2]Meng component A en B 1/20 roer het goed door en wacht 10 min met aanbrengen.
3]Breng de woodlock geleidelijk aan met een kwast met de  nerf mee. ( kan nagerold worden met een lakroller)
4]Reinig verfgerei met water en zorg dat het goed droog is voor nieuw gebruik.
5]Na 5 uur licht opschuren met korrel 220 voor de volgende laag. Breng in totaal 3 lagen aan.
Lees ook de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voor vragen bel 0252-525290 of mail info@centmeubelen.nl
Mengtabel in ML component A + component B

100A + 5B 200A + 10B 300A + 15B 400A + 20B 500A + 25B
600A + 30B 700A + 35B 800A + 40B 900A + 45B 1000A+50B

Hele fles is 1000ML verharder is 50 ML

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

C & T Meubelen - 24-11-2014 09:11

Dirk-Jan Bedankt voor uw reactie,het staat er inderdaad niet op maar de kwast kan gewoon met water uitgespoeld worden. Maar let op! hij moet goed droog zijn bij de volgende laag anders kan dit streepvorming geven,

Dirk-Jan - 23-11-2014 16:49

Mijn nieuwe tafel stond al een jaar ingepakt (verbouwing !) en Woodlock ook al een jaar in huis. Wat een GEWELDIG spul !!
Met goede platte kwasten werkt het supersnel. Streept niet en droogt volkomen kleurloos op. Begrijp niet dat dit product niet veel bekender is bij de verfhandel.
Één (heel klein) minpuntje: op de fles staat niet waarmee de kwasten gereinigd kunnen worden. Terpentine doet niets; met thinner samen gaat het reageren en wordt de kwast onbruikbaar.

Daphne -

3 weken geleden mijn salontafel hiermee behandeld. Niet van onbehandeld hout te onderscheiden. Volgende week is mijn eettafel aan de beurt. ideaal spul!

Robbert -

ik was er nog niet uit waarmee ik mijn eiken tafel zou behandelen dus ben even in de winkel langs geweest voor advies. na wat voorbeelden bekeken te hebben voor de woodlock gekozen. Het verwerkt makkelijker dan gedacht. het is iets duurder dan de normale lakken maar daar is het resultaat ook naar. Zeer tevreden.